GROENE DISTRIBUTIE

HOOGWAARDIGE DIENSTVERLENING

De wensen van onze klanten en de consumenten staan voorop in onze dienstverlening. We kunnen producten bezorgen op elk moment waarop de consument dit wenst. Zo bieden wij same day delivery, before work delivery, next day delivery, after work delivery, time frame delivery, weekend service en zelfs VIP-service, waarbij de consument zelf het exacte tijdstip van levering bepaalt.

TSN Groen streeft naar een optimale klantbeleving en de beste service. Wij gaan voor de last mile delivery: we bezorgen de grote consumentengoederen en witgoed tot in huis, of dat nu op de begane grond is of dat het een etagelevering betreft.

Als onderdeel van onze service nemen we het verpakkingsmateriaal, oude meubels of oud witgoed retour. Het tillen van zware goederen is daarbij geen probleem. Doen de chauffeurs dat alleen? Nee, we denken aan hun rug. Daarom werken wij met tweemansdistributie: onze klantvriendelijke chauffeurs en charters zorgen samen voor een snelle bezorging. Een kopje koffie is niet nodig: de glimlach van een tevreden klant is voldoende.

Hoogwaardige kwaliteit

We trainen onze medewerkers op klantvriendelijkheid, communicatie en tijdsefficiëntie. Daarnaast waarborgen we deze kwaliteit niet alleen, we meten de NPS ook door middel van feedbacksystemen. Ook werken we met delivery precision: we controleren onszelf op het nakomen van de afgesproken bezorgtijden. We blijven continu optimaliseren. Niet alleen op het gebied van supply chain, maar ook op de wensen van onze klant.

CO2 neutraal transport

Duurzaamheid is voor ons een grote drijfveer in innovatie. Wanneer de logistieke industrie verduurzaamt, heeft dat een grote impact op de CO2-uitstoot van onze samenleving. TSN Groen wil hier een voorbeeld in zijn door te laten zien wat er mogelijk is op dit gebied.

Ons gasloos distributiecentrum is volledig ingericht op elektrisch rijden en de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van CO2 neutraal transport. Daarnaast hebben we ons eigen recyclecentrum in Houten, waar we zowel verpakkingsmaterialen, oude meubels als oud witgoed klaarmaken voor hergebruik.

De extra stap om het distributieproces te verduurzamen, is om de consument in ons digitale bezorgafspraaksysteem de mogelijkheid te geven een boom te laten planten in ons eigen TSN Groen-bos in Maarheze.

Met onze duurzame manier van werken hopen wij ook andere bedrijven in de logistieke sector te inspireren. Samen kunnen we de toekomst groener maken.

Locaties TSN Groen

 • Houten

 • Bleiswijk

 • Drachten

 • Rijen

 • Schiphol

 • Twente

 • Brussel (BE)

Waarom TSN Groen?

 • Maatwerk dienstverlening
 • Voorraadbeheer- systeem

 • Online afsprakensysteem

 • Duurzame logistiek

 • Time frame delivery

Vragen over je bezorging?

Vragen over onze dienstverlening?
Neem hier contact met ons op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  De volledig duurzame divisie van TSN Groen

  Met onze elektrische vrachtwagens kunnen we duurzaam en geruisloos uw goederen vanaf 25 kg bezorgen. Met natuurlijk dezelfde service, kwaliteit en klantvriendelijkheid die u van TSN Groen gewend bent. Zo dragen we bij aan een schonere en veiligere leefomgeving. Door de stadsring volledig emissieloos te maken kunnen we de CO2-uitstoot met zo’n 70% reduceren.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Geen vraag is te moeilijk, want wij denken in mogelijkheden.
  Neem contact met ons op en we laten je binnen 24 uur weten wat we voor je kunnen betekenen.

  TEVREDEN KLANTEN