Samenwerken?

Volledig emissieloos transport

Bij TSN Groen zijn we al meer dan 20 jaar actief in de transport en logistiek. Uiteraard streven we een hoge klanttevredenheid na door kwalitatieve service verlening en efficiëntie. Daar werken we hard voor door te monitoren, toetsen en aanscherpen. Dagelijks.

Maar we doen meer. Wij willen niet alleen de beste en leukste, maar ook groenste zijn. Wanneer de logistieke industrie verduurzaamt, heeft dat een grote impact op de CO2-uitstoot van onze samenleving. TSN Groen wil hier een voorbeeld in zijn door te laten zien wat er mogelijk is op dit gebied. Naast onze groene distributie en fulfilment services, initieert TSN Groen meerdere initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Elke dag zorgen we dat er tienduizenden bestellingen bij mensen thuis bezorgd worden. Dat doen we met een gedreven team van chauffeurs, medewerkers en stafleden. We zorgen voor onze klanten zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over transport, opslag en logistiek. En in alles wat we doen, proberen we groen te zijn. Zo bouwen we aan een betere toekomst, met elektrisch transport, gasloze distributie centra, recycling, aandacht voor de gezondheid van onze medewerkers en bovendien werkplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Elke dag zijn we trots op wat we nastreven, de uitdagingen die we trotseren en hoe we dat vooral samen met elkaar doen. Alleen met een sterk en gedreven team maak je verschil. En dat doen we.

Hopelijk inspireren we ook andere bedrijven om duurzaam ondernemen hoog op de agenda te zetten. Op deze manier gaan we samen Vlotter op weg naar een betere wereld!

Locaties TSN Groen

 • Houten

 • Bleiswijk

 • Schiphol

 • Drachten

 • Twente

 • Rijen

 • Brussel (BE)

Waarom TSN Groen?

 • Maatwerk dienstverlening

 • Voorraadbeheersysteem

 • Online afsprakensysteem

 • Duurzame logistiek

 • Time frame delivery

Meer informatie over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op!

+31 (0) 30 280 52 14

sales@tsngroen.nl

Veelgestelde vragen

TSN Groen werkt voornamelijk voor klanten in de meubelbranche. Dit kan online zijn of via reguliere winkels.

TSN Groen is in staat om, in samenwerking met gerenommeerde partners, uw goederen in heel Europa te bezorgen.

TSN Groen inventariseert door middel van een gesprek of bezoek altijd eerst de wensen en de vragen. Daarna wordt een aanbieding op maat gemaakt.

Ja, TSN Groen komt dagelijks in heel Nederland en België.

Het specialisme van de TSN Groen is bezorging van grote consumenten goederen door twee personen. Zijn goederen te groot of schadegevoelig voor reguliere pakketdiensten hebben wij ook een mogelijkheid om goederen te laten bezorgen door een persoon. Wij zijn echter geen pakketdienst!

Ja, TSN Groen neemt ten alle tijden contact met u op voor het maken van een leverafspraak tenzij dit bij aankoop van de goederen al gedaan is.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Geen vraag is te moeilijk, want wij denken in mogelijkheden.
Neem contact met ons op en we laten je binnen 24 uur weten wat we voor je kunnen betekenen.

TEVREDEN KLANTEN