Voor elke review op Trustpilot plant TSN Groen een boom in Malawi

Bij TSN Groen zetten we ons dagelijks in om ons transport te elektrificeren en onze fulfillment voor onze klanten en opdrachtgevers duurzaam te beheren. Dit doen we met hart voor mens en maatschappij.

We ondersteunen niet alleen mensen in onze nabije omgeving, maar zijn sinds een aantal jaar ook betrokken sponsor van projecten in Malawi, Afrika. We helpen Stichting Kimon, Stichting Stephanos en One Hope Malawi, die zich inzetten om het leven van de lokale bevolking voor nu en in de toekomst te verbeteren. Dit doen ze onder andere door middel van een fietsenproject zodat kinderen onderwijs kunnen blijven volgen, voedselprogramma’s, watervoorziening om droge periodes te trotseren én het kweken en planten van bomen voor voedselvoorziening (bijvoorbeeld Moringa­ bomen) en om ontbossing tegen te gaan.

Afgelopen jaar zijn er in Noord Malawi 300.000 bomen geplant. En voor dit jaar zijn er plannen waarin dit aantal verdubbeld moet gaan worden. Om dit project een extra stimulans te geven, is TSN Groen onlangs een actie gestart. Voor elke review die achtergelaten wordt op Trustpilot, wordt er in Malawi een boom geplant. Met onze elektrisch wagenpark maken we dagelijks duizend mensen blij door het leveren van hun bestelling aan huis. Ook hier met aandacht voor de mens. Onze kwaliteit is zichtbaar in onze stiptheid, transparante communicatie en vriendelijkheid. We vinden het belangrijk om te horen waar we goed in zijn én wat er beter kan. Iemand die de moeite neemt om dit te laten weten, bedanken we graag door onze bijdrage aan de levenskwaliteit van de mensen in Malawi te vergroten.

Een boom voor een review. Zo gaan we samen, met elkaar, Vlotter naar een betere wereld.