Binnen een groeiende organisatie als TSN Groen zijn we ontzettend trots dat we een groeiende tak aan het opzetten zijn, namelijk Social Return. Met TSN Groen Social Return hebben we voor ogen dat we een werkplek bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking. We doen dat op een praktische manier. Deze mensen gaan aan de slag met afvalstromen die bij ons in de organisatie verwerkt moeten worden. Daarbij kun je denken aan karton van meubels die uitgepakt zijn, maar ook pallets die kapot zijn en hersteld kunnen worden of waarvan andere producten gemaakt kunnen worden. Hiermee kunnen wij onze afvalstromen verder verduurzamen en krijgen de Social Return medewerkers een werkplek waar ze in hun eigen tempo weer deel uit kunnen maken van een arbeidsproces.

Het TSN Groene hart kristalliseert zich niet alleen in woorden, maar ook in daden. Vanuit deze energie zien we steeds nieuwe kansen.

TSN Groen Social Return is een inspirerende werkplek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans krijgen om een social return te maken, door aan afgedankte producten een nieuw leven te geven.

Samen Vlotter op weg naar een betere wereld, met TSN Groen en TSN Social Return.

Wil je de video van TSN Groen Social Return bekijken of meer van onze projecten zien? Kijk dan op ons TSN Groen Youtube kanaal