TSN Groen Academy

Kwaliteit is een continu proces. Bij TSN Groen zijn we altijd op zoek naar hoe we beter en vlotter kunnen werken. Zo kijken we naar onze dienstverlening én onze interne organisatie. Voor ons betekent dit, dat wij verder gaan waar anderen ophouden.

Medio februari zijn we gestart met een interne opleiding Reachtruckchauffeur voor ons eigen magazijnpersoneel, de TSN Groen Academy. Dit alles onder leiding van niemand minder dan André van den Berg. André is een ervaren man in de logistieke wereld, met meer dan 25 jaar magazijnervaring bij IKEA.

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe chauffeurs uitgebreid leren rijden onder persoonlijke begeleiding van een ervaren kracht. Dat leer je niet in een dag. Belangrijke speerpunten die in de opleiding naar voren komen zijn: veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Kwalitatief goed rijden is onder andere weten hoe je veilig en toch efficiënt rijdt.

Deze opleiding is een mooi voorbeeld van hoe we bij TSN Groen verbeterprocessen doorvoeren. Investeren in goede scholing van onze medewerkers komt uiteindelijk iedereen ten goede. Uiteraard zijn we heel blij en dankbaar dat André zijn jarenlange ervaring aan onze chauffeurs door geeft!

Wil je meer van onze projecten zien?

Kijk dan op ons TSN Groen Youtube kanaal.