Last Mile

Het Last Mile project is een regionale oplossing met als doel het reduceren van de emissie en overlast in de stad.

De ontvanger sluit een abonnement af waarin het bevoorradingsprofiel wordt vastgelegd. De goederen worden gebundeld bij de centrale groene hub. Vervolgens wordt de distributie op de afgesproken momenten voortgezet door middel van de elektrische bakwagen, een licht elektrisch voertuig en een elektrische bakfiets.

De logistieke branche kan veel invloed uitoefenen op de landelijke CO2-uitstoot. TSN Groen vindt het belangrijk die verantwoordelijkheid te nemen. TSN Groen heeft een gasloos distributiecentrum en is volledig voorbereid op elektrisch vervoer.

Het S M A R T Last Mile project is een lokale oplossing met als doel het reduceren van de emissie en overlast in een wijk.

Bij de S M A R T Last Mile worden de goederenstroom gebundeld aan de rand van een drukke wijk. Vanuit een mobiele wijkhub wordt de ontvanger beleverd door middel van een licht elektrisch voertuig of een elektrische bakfiets.

Daarnaast biedt het S M A R T concept de mogelijkheid om afvalstromen mee te nemen op reguliere routes. Het gehele proces van afvalverwerking wordt herzien vanuit een groen en circulair oogpunt.

Wil je meer van onze projecten zien? Kijk dan op ons TSN Groen Youtube kanaal.