TSN Groen Greenday inspiratiebron voor MKB

Voor de meeste mensen is TSN Groen een bekende transport en logistiek partner. Wij zijn gespecialiseerd in de volledige afhandeling van grote consumentengoederen. Waar we echter de afgelopen jaren van schrokken, is het aandeel van deze transport sector in de vervuiling van het milieu. Daar willen wij als TSN Groen iets tegen doen. We willen niet zwijgend toekijken hoe we een succesvol bedrijf neerzetten als dat tegelijkertijd ten koste gaat van onze planeet.

Om echt verschil te kunnen maken, werken we samen met partijen die ook groen denken en in beweging willen komen ten bate van het milieu. De projecten die wij uitvoeren om duurzaamheid te bevorderen zijn innovatief en soms baanbrekend. Maar haalbaar. En dat willen we graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien, ter inspiratie. Wat wij kunnen, kunnen anderen ook!

Vandaar dat wij ook dit jaar in juli weer een Greenday hebben georganiseerd. Op deze dag lieten wij onze gasten niet alleen zien wat we doen, maar vooral hoe we dat doen.

Hoe we met ons nieuwe bedrijf Green Dynamics bestaande voertuigen gaan voorzien van batterijen.

Hoe we met onze flora en fauna zowel in als om onze vestigingen bijdragen aan een betere leef- en werkomgeving.

Hoe onze zonnepanelen niet alleen onze eigen auto’s opladen, maar ook gezinnen in onze gemeente voorzien van stroom. Hoe onze Stichting Vlotter naar een betere wereld lokale bevolking in Malawi helpt zelfvoorzienend te kunnen leven.

Hoe onze nieuwe vestigingen het mogelijk maken in heel Nederland en België zoveel mogelijk klanten elektrisch te bereiken.

Hoe we onze medewerkers opleiden met duurzame kennis voor nu en in de toekomst.

Hoe we een werkplek inrichten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hoe we hun talenten benutten om hen weer te laten groeien in hun arbeidsproces.

Hoe we de vernietiging van retourgoederen voorkomen door deze producten te recyclen.

De tweede editie van Greenday was een prachtige dag met veel enthousiaste mensen die onze initiatieven ondersteunen en waarderen. Kijk vooral de video om sfeer te kunnen proeven van de dag.

Wat we doen is niet altijd voor de hand liggend noch vanzelfsprekend. Toch is het voor ons de enige manier om dat waar we goed in zijn te combineren met wie we willen zijn.

We willen behoud van de natuur. We willen behoud van groen.

We willen samen, Vlotter op weg naar een betere wereld, met TSN Groen.

Wil je de video van Greenday II of meer van onze projecten zien? Kijk dan op ons TSN Groen Youtube kanaal